Tortellini med spinat og svampe, i tomatflødesovs – meatless monday

Så er jeg på banen med endnu en kødfri ret, idag står den på tortellini med spinat og svampe, jeg elsker tortellini i stort set alle afskygninger, og det her er helt sikkert en af favoritterne.

I kan også få inspiration til aftensmaden i mine tidligere meatless monday opskrifter: Kartoffelpizza, Rispapirsruller og Kartoffel-Porresuppe

tortellini med spinat

Du skal bruge: (til 3 personer)

Spinat tortellini/ravioli med ost og spinat 250 g. (1 pk.)
Hvide Champignoner 200 g.
Tomtpuré 140 g. (1 ds.)
Hakkede tomater 400 g. (1 ds.)
Cayennepeber 1 tsk.
Madlavningsfløde 8% 125 ml.
Baby spinat 150 g
Salt og peber

Sådan gør du:

Vask og skær champignoner i tynde skiver.
Brun champignonerne let i en gryde.
Tilføj hakkede tomater og tomatpuré.
Tilføj cayennepeber, og smag til med salt og peber.
Når det koger, tilsættes madlavningsfløden.
Imens koges pastaerne som anvist på pakken.
Når pastaen er kogt, hældes vandet fra, og pastaerne tilsættes i sovsen.
Fordel spinaten ud på tallerknerne, og fordel pastaretten oven på.
Voila lækker nem og lækker tortellini med spinat og svampe.
Nydes varm.

 

 

1117 Kcal i alt
372 Kcal pr. pers.
88 Kcal pr. 100 g.

 

 

Hvis du prøver min tortellini med spinat og svampe, så tag mig endelig på instagram.

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *