#titusinde2018 – Et sundere 2018

#titusinde2018

Så siger kalender Januar, og jeg er helt sikker på at de fleste nok står med et nytårsforsæt om et sundere 2018. Men hvad med at starte stille og roligt ud, ved bare at bevæge dig lidt mere end sidste år? Du behøver ikke en gang at gå i Fitness, for at det kan lykkes. Gå et par ture, med kæresten, familien eller bare dig selv og et godt podcast.

Ved at starte stille ud, er det nemmere at gennemføre, og derved også nemmere at ændre sine vaner. Du behøver ikke slå der selv oven i hoved over du ikke nåede i Fitness alle 7 dage i denne her uge, selvom du havde lovet dig selv det. Vær realistisk og tag en ting af gangen.

Derfor vil jeg gerne udfordre dig til denne challenge, som hedder #titusinde2018, det handler simpelthen bare om at gå minimum 10.000 skridt om dagen, er du vant til bare at ligge på sofaen hele dagen, så start med 5.000 skridt.

For at gøre det hele lidt sjovere, vil jeg i hele 2018, køre en konkurrence ovre på min instagram profil @sundmedsus. Her kan man deltage i challengen under hashtagget #titusinde2018, og hver sidste dag i måneden vil jeg sørger for en lækker gave til minimum 1 af dem som i den måned har klaret challengen. Er i med mig, på et sundere 2018?

#titusinde2018

Her er mit gennemsnit for sidste år, og som i kan se, har jeg ikke en eneste måneder, hvor jeg har klaret mig på et gennemsnit på 10.000 skridt, så jeg skal altså også lette røven noget mere.

På Iphone findes der sunheds appen, som tæller for dig, tænker der nok også findes en app på andre smartphones? Men del dine skridt under hashtagget #titusinde2018, i behøver jo realt kun at dele det månedlige gennemsnit den sidste dag i måneden! Jeg selv har planer om at opdatere jeg et par gange ugentlig i min story, så følg endelig med på @sundmedsus

 

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *