Tilbage på sporet

Så er vinterferien ved at være slut, og for mange har vinterferien nok budt på lidt ekstra hygge. Det har den også for mig, og derfor er det altså nu jeg skal tilbage på sporet. Den står på kostplan, indkøb, madlavning til ugen og nyt træningsprogram i dag, og et mål om 20.000 skridt hver dag i næste uge, spændene om det lykkes.

Jeg tænkte derfor også at det kunne være du ville med på vognen, og derfor har jeg besluttet at jeg hele næste uge vil dele alt hvad jeg indtager, med dig på min instagramstory. Jeg synes selv det er mega inspirerende at se hvad andre spiser, og tænker derfor også det kunne give lidt inspiration og et skub bagi til dig, der gerne vil tilbage på sporet, efter en lidt for hyggelig ferie. Jeg hedder @sundmedsus på instagram, så gå endelig ind og følg mig.

Jeg håber på at kunne inspirere så mange som muligt, og tænker at hvis du ser noget som du vil have en opskrift på, må du endelig sige til, så skal jeg nok sørge for at dele det med dig og alle andre her på bloggen. Tag mig også gerne på dine storys eller billeder på instagram, hvis du vil dele din kamp tilbage på sporet, jeg ville elske at få lov at følge med.

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *