Lækre proteinbarre med tranebær

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er makeret med*

Ved du heller ikke hvad du skal bruge lørdag aften på, eller vil du bare genre have lidt lækkert at snacke til lørdags filmen? Så smut i køkkenet og lav disse lækre proteinbarre. Disse Proteinbarre er en fast iventar i vores køleskab, og både jeg og min kæreste elsker at gå og snacke af dem, når lækker sulten melder sig.

Proteinbarre

Du skal bruge: (til ca 15 stk) 

90 g mandler
30 g havregryn
3 spsk kokosmel
2 håndfulde tranebær
2 scoop proteinpulver (jeg bruger Bodylabs salted caramel milkshake*)
vand
150 g 70% chokolade eller højere.
evt. kokosmel til drys

Sådan gør du:

Blend mandler og havregryn, der må stadig gerne være lidt knas i mandlerne.
Hak tranebær i små stykker.
Tilsæt kokosmel, tranebær og proteinpulver til mandelblandingen.
Tilsæt vand lidt efter lidt, blandingen skal hænge sammen men ikke være for våd.
Mas massen flad i et beklædt fad, og stil på køl.
Smelt chokolade over vandbad.
Del proteinmassen i 15 lige store stykker.
Og vend dem i den smeltede chokolade, drys evt. med kokosmel.
Stil på køl i 30 minutter. Og så er de klar til at blive spist.
Proteinbarrene holder sig fint i en uge på køl, i en lukket beholder. (Hvis de altså for lov at stå så længe)

Proteinbarre

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *