Siden sidst

Det er et par måneder siden jeg sidst har tjekket ind, ikke fordi jeg ikke har haft lyst, men simpelthen for de tiden og overskuddet ikke har været her.

Men meget er sket siden, og jeg tænkte at jeg lige ville give jer et lille overblik.Jeg er blevet færdiguddannet Personlig træner.
Hvilket jo og var en af mine drømme for 2017, og jeg glæder mig simpelthen til at bruge min viden til at hjælpe, så mange som muligt.

Jeg har sagt mit faste arbejde op.
Og hvorfor har jeg nu det? Jeg vil som sagt gerne kunne hjælpe så mange som muligt i mit arbejde som personlig træner og kostvejleder, jeg har ved siden af mit arbejde lavet en lille smule selvstændigt, men slet ikke haft nok tid til at føre det ud til hvad jeg gerne vil. Derfor besluttede jeg mig for at sige op, en af de sværeste beslutninger jeg har taget. Men efter 14 dage som “arbejdsløs” ved jeg at det er den helt rigtige beslutning for mig. Jeg skal leve af at være personlig træner, leve af at hjælpe andre til at nå deres mål, og jeg har aldrig været så motiveret som jeg er nu.

Jeg er så langt væk fra min ønske krop som jeg nogensinde har været.
Hvordan lader det sig gøre, når man nu er uddannet personligtræner og kostvejleder. Jo når nu at man har været i en periode uden overskud, kender vi alle det at man tyer til de hurtige og usunde tider, man har større træng til sukker osv. Derudover har overskuddet til træning ikke været der, og det er bare en ond spiral, for træning giver mig jo netop mere overskud. Vi kender det sikkert allesammen, men nu er tiden til at vende det om, jeg ved jo om nogen hvad jeg skal gøre.

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *