Rødkålssalat – Saturday Salat

Rødkål er den smukkeste kål type vi har. Og da det snart er jul, tænkte jeg at det var tid til en lækker frisk rødkålssalat. Frisk rødkålsalat er lækker knasende, og jeg synes det smager helt fantastisk.

rødkålssalat 1

rødkålssalat 2

rødkålssalat 3

Du skal bruge følgende til 4 personer:

Rødkål 350 g.
Æble 1 stk.
Appelsin 1 stk.
Valnødder 70 g.

Sådan gør du:

Snit rødkål.
Skær æblet i små tern.
Skræl appelsinen og skær den ud.
Bland rødkål, æble og appelsin i en skål.
Pynt med valnødder.

 

774 Kcal i alt
193 Kcal pr. pers.
97 Kcal pr. 100 g.

 

Følg mig via Bloglovin, på Facebook og Instagram, så i ikke går glip af noget.

Hvis i har lyst til at lave rødkålsalaten, vil jeg meget gerne se jeres resultater. I skal være velkommen til at dele det på Instagram, tagge mig i det, eller bruge #sundmedsus, jeg vil elske at se jeres resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *