Motivations boost – træningstøj fra icaniwill

Et af dit store motivations boost for mig er helt klart nyt træningstøj. Jeg kan simpelthen ikke vente med at vise det frem, på snapchat, instagram og selvfølgelig nede i fitness.

motivations boostAffiliate links: hvid top / nike cross compete / sort top / grå tights / grå sports bh / sort sports bh / sorte tights / nike flyknit

Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at iføre mig de 2 overstående outfits, de næste par gange jeg skal i fitness. Jeg er vild med icaniwill’s træningstøj, og så behøver man ikke købe det hjem fra Sverige mere. Da jeg har fundet ud af man kan købe det på Workoutshop, og lige nu er meget af det sat ned.

Min kæreste synes helt klart at jeg har for meget træningstøj, jeg mener dog at jeg har alt for lidt. Når jeg tænker på at det er træning jeg i sidste ende drømmer om at leve af, er det vel okay at opbygge en solid garderobe. Så det ikke er det samme man har på hver dag i fitness. Måske jeg skal begynde og belønne mig selv, med et nyt sæt træningstøj, istedet for god mad, når jeg når et mål.

Har i også meget træningstøj?
Og hvad er jeres ynglings mærke?

Følg mig via Bloglovin, på Facebook og Instagram, så i ikke går glip af noget.

One thought to “Motivations boost – træningstøj fra icaniwill”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *