Mine Bodylab Favoritter

 

Affiliete links: 1. BCAA Tabs // 2. Shaker // 3. Proteinpulver // 4. Pancake mix // 5. Protein Wafers // 6. Bagels // 7. BCAA // 8. 2,2 L vanddunk // 9. BCAA Samples

Bodylab er helt sikkert mit favorit mærke inden for protein pulver og den slags.
Jeg elsker at de hele tiden fornyer sig, og at de har så mange forskellige smagsvarianter. Deres koncept med samples pakkerne er fantastiske, både de små BCAA’er eller poserne, med et enkelt scoop protein pulver, så man har mulighed for at test smage, inden man køber 1 kg. Det er simpelthent genialt.

Og så har de bare nogle overkommelige priser. Lige nu køre de med fri fragt, indtil fredag 21/7 kl. 10.00, og har også masser af gode tilbud. Jeg selv har ihvertfald smidt BCAA, proteinpulver og wafers i kurven, hvad skal du nå at købe?

På billedet har jeg samlet mine Bodylab favoritter, med undtagelse af deres Bagels, dem vil jeg bare så gerne smage. Desværre er den udsolgt som multigrain lige nu, så det må blive en anden god gang. Men resten er uden tvivl mine favoritter, og noget jeg fylder op af, inden jeg når at løbe tør.

Er du ny inden for Protein pulver og den slags, ville mit ultimative råd, være at købe deres samples, det findes både til proteinpulver og BCAA, på den måde ender du ikke ud i et fejl køb. Jeg husker tydeligt første gang jeg skulle smage protein pulver, jeg fik den sygeste opkast fornemmelse, men tænkte, når ja det er vel bare tilvænning, indtil jeg støtte på en proteinpulver jeg godt kunne lide. Og bum, så forsvandt opkast fornemmelsen.

Har du nogle Bodylab favoritter, som jeg skal prøve?

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *