Lækker bønnesalat – saturday salat

Så blev det lørdag, og tid til at dele en lækker bønnesalat, det er utroligt at noget så simpelt kan smage så skønt. Men som man siger less is more. En lækker bønnesalat er fantastisk som tilbehør til kylling, eller en lækker bøf.
Fik i prøvet men rødkålssalat jeg delte tilbage i december?

lækker bønnesalat

Du skal bruge: (til 2 personer)

Hericots verts frosne 400 g.
Cherry tomater 300 g.
Puck ost 50 g.

Sådan gør du:

Blancher de frosne hericots verts.
Skær tomaterne i kvarte.
Skær, eller smuldre puck osten i små stykker.
Sådan, hurtigt og nemt har du en fantastisk salat.

 

 

272 Kcal i alt.
136 Kcal pr. pers.
36 Kcal pr. 100 g.

 

 

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *