Januar Fitnesskassen – min vurdering

Så er Januar Fitnesskassen testet, og jeg vil fortælle jer min vurdering af den.
Hvis du selv kunne tænke dig at få Fitnesskassen leveret til døren, kan den bestilles her.

januar fitnesskassen
Affiliate links

Januar Fitnesskassen indeholdte følgende:

Nocco Bcaa med fersken
Jeg er kæmpe fan af Nocco! Den med røde bær er helt klart min favorit, men fersken smager også fint. Sådan ret meget af ice tea med fersken, mums. Jeg har ofte en nocco med i tasken, både fordi de smager fantastisk, er nemme at have med på farten, og indeholder aminosyre, koffein og vitaminer. Og så er der næsten ingen kalorier i, i denne variant var der kun 16 kcal. Jeg er stadig mega fan.

Barebells protein pudding – vanilje & pære
Jeg er mega begejstret af smagen, men ikke begejstret af konsistensen. Jeg spiste den dog også på farten uden noget til, hvilket jeg egentlig tænker at meningen også er. Men jeg tror man, for mit vedkomne ville kunne redde en masse, ved at tilsætte et overload af topping, som bær og musli. igen smagen var virkelig lækker, jeg er bare ikke helt til den der buddinge konsistensen. De har også lavet en med kokos, og jeg er en virkelig glad for kokos. Måske jeg skulle prøve den med nogle skønne bær.

Linus Pro energy bar – oat flakes & orange
Jeg var en smule skeptisk, måske i kan huske at jeg var slemt skuffet over min protein drik fra Linus Pro, sidste måned. Men denne bar smager simpelthen fantastik. Den har en rigtig fin konsistens, og en god smag af appelsin. Jeg spiste den som en hurtig snack på farten, men tror også den kunne være fantastisk, at smuldre/skære i små stykker over sin morgenskyr, greeine eller smoothie. Jeg er i hvert fald positivt overrasket, og så findes den i 5 andre smagsvarianter, måske man skulle prøve nogle af dem også.

Got7 – protein chips med paprika
Har aldrig hørt om mærket Got7, og det er altså meget rart nogen gange at få øjnene op for nye produkter, hvilket jo også er en af grundene til jeg modtager Fitnesskassen hver måned. Jeg synes faktisk af de klare det meget godt, både smags og konsistens mæssigt, de er rige på protein, men indeholder alligevel en del kalorier, dog ikke ligeså mange som almindelige chips. Endnu et plus point for de får overhoved ikke at fedte! Jubii for at kunne spise chips i sengen.

Nutramino proteinbar – mørk chokolade og appelsin
Mon dem der har sammensat januar Fitnesskassen godt kan lide appelsin? Jeg er rimelig fan af denne bar, lækker mørk chokolade, god knasende konsistens og fantastisk smag af appelsin. Mere tror jeg virkelig ikke jeg behøver at sige.

Biotech USA – Chocolate Toffe
Jeg har meget få protein pulvere jeg kan lide, og mange gange kaster jeg det bare ned efter træning, men helst vil jeg spise mig til mine proteiner. Dog overraskede denne pulver mig meget positivt. Jeg tror næsten jeg kunne drikke den som en slags læskedrik. Den har en helt fantastisk smag af karamel. Og så er pulveret både laktose og glutenfrit. Så er du en af dem der får uren hud af proteinpulver, ville jeg prøve om ikke det hjalp med denne.

Jeg har været rimelig begejstret for januar Fitnesskassen, nu glæder jeg mig bare til at den næste kasse kommer.
Håber i kunne bruge min vurdering. Får i selv Fitnesskassen?

 

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *