FitnessKonferencen 2016 – Goodiebag

Den 12/11 var jeg til et fantastisk event, nemlig Fitnesskonferencen 2016. En konference jeg havde glædet mig rigtig meget til. Fitnesskonferencen fandt sted både i København og i Århus, jeg var med til Fitnesskonferencen i København, som fandt sted på Metropol.

Fitnesskonferencen goodiebag1

Fitnesskonferencen goodiebag2

Fitnesskonferencen goodiebag3

Fitnesskonferencen goodiebag4

Affiliate links: Protein wafer / BCAA / Whey 100 / Supreme bar / 2,2 L drikkedunk

Til Fitnesskonferencen var fem fantastiske oplægsholdere, Peter Bendtsen, Steffen Fisker, Ida Thyrring, Anders Nedergaard og Morten Elsøe. Og de gjorde det alle samme helt vildt godt.

Fitnesskonferencen er en konference, for folk som gerne vil vide, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Der findes så meget “bullshit” i fitness verdenen. Og det er lige netop det som fitnesskonferencen gerne vil gøre op med.

Konferencen varede i 8 timer, inklusiv små pauser og en lang spisepause. Bodylab stod klar med lækre forfriskninger. og det var skønt at kunne komme ud og strække benene engang imellem.

Da vi mødte op stød der rækkevis af lækre goodiebags. På billederne ovenover kan i se hvad de indeholdte. Jeg synes det er nogle vildt lækre ting, lige at få med hjem og afprøvet. Goodiebag’en bestod af: Bcaa, Proteinpulver, Protein wafers, Supreme bar og en kæmpe dunk fra Bodylab. Der var også chips fra eisis, 2 Cult isotonic forskellige flyers og en shaker fra Fiskerperformencen, som der iøvrigt var iskoldt drikkevand i, så vi ikke tørstede under konferencen.

Jeg vil løbene teste de forskellige lækre sager, og anmelde dem efterfølgende her på bloggen. Muligvis vil der også komme nogle konkurrencer på de ting som jeg synes er værd for jer at prøve. Det vil kun tiden vise.

Hvis i kunne tænke jer at deltage i Fitnesskonferncen 2017, kan i skrive jer op til Earlybird biletter lige her.

Følg mig via Bloglovin, på Facebook og Instagram, så i ikke går glip af noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *