Aim’n sportswear – motivations boost

Psst. Aim’n sportswear har fri fragt til og med 14/2.

aim'n

Links: Burgundy sportsbh / Burgundy Tights / Sort sportsbh / Sorte tights / grå sportsbh / grå tights

Så er det tid til endnu en omgang motivationsboost, og som jeg har sagt før har jeg lyst til at styrte ned i centret og træne, så snart der kommer nyt træningstøj ind af døren. Jeg er blevet så vild med nyt træningstøj, at der er sat et fast beløb af til træningstøj hver måned. På den måde har jeg altid råd til at købe noget, men bruger samtidig ikke overdrevet mængder af penge på nyt træningstøj. og i denne i sidste uge kom der 3 nye tights ind af døren. Blandt andet de grå icaniwill tights fra sidste motivationsboost indlæg.

Denne gang har jeg kigget nærmere på mærket aim’n, jeg har faktisk før været ved at kligge det sorte par hjem, men så kommet fra dem igen. Den anden dag så jeg så det burgundy farvede sæt på en af de der, total lækre instagrammer. Og så kunne jeg ikke lade hver med lige at hoppe ind på hjemmesiden og tjekke deres styles ud. Det kom der altså denne collage ud af, og 3 nye sæts kom på listen med træningstøj jeg godt kunne tænke mig.

Hvad er jeres favorit mærke, når det gælder træningstøj?

 

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *