30 minutters tabata – hjemme træningsprogram

Med denne 30 minutters tabata, er der ingen undskyldninger for ikke lige at få kørt kroppen igennem. Jeg bruger selv denne, hvis jeg har lange arbejdsdage, og ikke får tid til at når forbi træningscentret.

I denne tabata arbejder vi i 1 minut og holder derefter 30 sekunders pause.
Her er 10 øvelser, som køres igennem 2 gange, og så er 30 minutters træning overstået.

Høje knæ løft (1 min)
30 sekunders pause
Jump squat (1 min)
30 sekunders arbejde
Mountains climbers (1 min)
30 sekunders pause
Burpees (1 min)
30 sekunders pause (1 min)
Planke (1 min)
30 sekunders pause
Dips på stol (1 min)
30 sekunders pause
Glute kickbacks (1 min)
30 sekunders pause
Push up (1 min)
30 sekunders pause
Crunches (1 min)
30 sekunders pause
Glute bridge (1 min)
30 sekunders pause
Gentag.

Husk at pres dig selv. Og kan du ikke lave push ups i 1 min, så lav så mange du kan på dine tæer, og gå så ned på knæ. Kan du ikke holde planken, så gør det så længe du kan, og kæmp så for at gøre det bare 2 sekunder længere næste gang.

Hvis du presser dig selv, lover jeg du får sved på panden, samtidig oplever du at du kan nå at lave flere og flere øvelser på det ene minut.

Lad mig endelig vide hvad i synes om denne runde, når i har prøvet den.

Rigtig god tabata træning.

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

One thought to “30 minutters tabata – hjemme træningsprogram”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *