2016 – Tilbageblik på året der er gået

2016 har været et fantastisk, men også enormt hårdt år.

Januar:

Jeg startede 2016 ud med at være Sofasurfer, da jeg ikke havde noget sted at bo. Heldet, vendte dog i slutningen af januar hvor jeg flyttet ind på et værelse, i en kammarets lejlighed. Jeg brugte tinder dagligt, og blev inviteret på sushi date, af en meget charmerende fyr. Jeg trænede og spiste masser af lækker sund mad.

Februar:

Jeg Forsatte med at spise sundt. Startede på kostvejleder uddannelsen, på Fitness Institute. Jeg arbejdede som som konditor, og lavede smukke valentines kager. Købte nyt træningstøj, for at genvinde motivationen til at træne. Inviterede den charmerende date fra januar ind og se Disney on ice.

Marts:

Jeg trænede videre, og spiste lækker mad. Jeg brugte en hyggelig aften med min far på bryghus, og vi smagte masser af lækre øl. Jeg blev uddannet kostvejleder. Købte lækkert forårstøj. Og datede endnu mere med den charmerende fyr.

April:

Jeg baget masser af lækre boller med hvid hvedemel, til stor succes for mig selv og ham den charmerende fyr, som jeg offentlige gjorde, hvor glad jeg var for. Jeg blev forkælet med en lækker rød taske. Var på forlænget weekend ophold i Sverige. kiggede på de alt for smukke kirsbærtræ’er. Og trænede videre.

Maj:

Gået lange ture i den smukke københavnske natur. spist masser af lækker Sushi. Arbejdet med kostplaner. Trænet lidt mere. Spist masser af æggemadder, dem må man ikke gå ned på.

Juni:

Har stået på lækker brunch. Masser af frugt. Skønne sommersalater. Sankt Hans på min fars båd

 

Juli:

Fejrede jeg min fødselsdag. Bagte lækker kage til mine gæster. Fik skønne gaver. Passede den dejligeste lille hund. Tog til Bornholm, spiste pil selv rejer i lange baner, og trænede i klipperne.

August:

Løb jeg DHL med arbejdet. Blev afhængig af Tunacado fra Joe & the joice. Og mindede mig selvom om at jeg stadig var en snack, selvom jeg måske ikke var ligeså godt skåret som i starten af året.

September:

Tog jeg en tur til Egypten med min kæreste. Vi nød tiden med hinanden, på det lækreste resort. Da vi landede i DK, var jeg klar til at gå igang med SundmedSus. Derfor brugte jeg masser af tid i køkkenet, for at lave opskrifter, til mine kostplaner.

Oktober:

Jeg Ekspimenterede videre med SundmedSus. Spiste lækker pizza fra Mothers. Var stadig dybt afhængig af Tunacado. Købte igen nyt træningstøj, for at genfinde motivationen. Men oktober, var samtidig, den hårdeste måned på året. Min seje mormor tabte kampen til kræften, og jeg knækkede fuldstændig sammen. Jeg er stadig ramt af sorgen, men jeg ved at min mormor ønsker at jeg skal være glad og leve videre, så jeg kæmper hver eneste dag, på at gøre hende stolt.

November:

Stod på masser af lækker mad. Mindefrokost for min mormor. Et lækkert event, kaldet Fitnesskonferencen. Jeg overraskede min kæreste med en vognfuld, kalendergaver. Fejrede min mors fødselsdag, og glædede mig over at min mor og mormor endelig var genforenet igen. Og spillede julebanko med arbejdet.

 

2016

December:

Har været hård, arbejdsmæssigt, jeg har haft sindsygt lange dage. Min kæreste har været i Sverige halvdelen af måneden, og sorgen over en december uden mormor var svær at bære. Men det var også måneden hvor SundmedSus gik i luften.

Opsumering på år 2016:

Og nu sidder jeg her sidste dag i december og kigger tilbage. Så har det været et sindsygt år med masser af op og nedture. Jeg har mødt den skønneste fyr, som jeg idag kalder min kæreste. Jeg er gået i luften med det jeg drømmer om at lave med SundmedSus. Jeg er blevet faster. Og jeg har været helt ned i krybekælderen af sorg. Heldigvis har jeg en masse fantastiske mennesker omkring mig, som hjælper mig op igen. Jeg vil gerne sige tak for år 2016, og håber inderligt at i vil følge med ind i år 2017. For det bliver et endnu mere begivenhedsrigt år.

Følg mig via Bloglovin, på Facebook og Instagram, så i ikke går glip af noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *