1. Advent – Konkurrence

Indlægget indeholder affilate links
Affiliate links er markeret med *

1 advent konkurrence

Så blev det endelig 1. søndag i advent. Og jeg har stablet en lille konkurrence på benene for jer! Hver søndag i advent vil der være mulighed for at vinde proteinrige produkter. Og selvom jeg sidder og nyder solen i Egypten, har jeg virkelig glædet mig til at forkæle jer!

Og det 1. i kan vinde er 3 lækre ting fra Bodylab*, nemlig min all time favorit pre workout Bubblegum blast*, deres lækre Mango Passion protein pulver*, smagen af sommer, er helt okay at indtage i December måned! Og selvfølgelig en shaker*.

For at deltage skal du gøre følgende:

Følge mig via Bloglovin
Skrive en kommentar om hvilken ting ved december du allerbedst kan lide. (husk at skrive din email rigtigt så jeg kan få fat på dig!)
For at få et ekstra lod i konkurrencen, kan du også deltage på min Instagram @Sundmedsus

Vinderen trækkes på fredag 8/12, og vinderen får direkte besked.
Held og lykke!

 

Husk at følge mig via Follow, for altid at at være først til at se de nye indlæg, følg mig på Facebook, hvor jeg også deler alle mine indlæg og følg med på Instagram, så i ikke går glip af noget, og får en bid af min hverdag.

2 thoughts to “1. Advent – Konkurrence”

  1. Det er alle de hyggelig arrangementer sammen med familie og venner – jeg er den vildeste selskabsløve, så det er klart højde punktet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *